• Militaire oefening

  2 en 3 juli is er een militaire oefening in de gemeente Bladel. De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding voor militairen van de Koninklijke Landmacht.

 • VNG Jaarcongres 2025 komt naar Brainport Eindhoven

  In 2025 zijn de 21 gemeenten uit de regio Brainport Eindhoven samen met de provincie Noord-Brabant gastregio voor het VNG Jaarcongres 2025. Dat maakte de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) woensdagmiddag 26 juni bekend tijdens het Jaarcongres 2024 in het Groene Hart.

 • Vanaf nu: maandelijks nieuwsbericht Egyptische Poort

  De gemeenteraad van Bladel heeft de afgelopen periode belangrijke besluiten genomen. Hierdoor komt de uit-voering van de bouwstenen na lange tijd van plannenmakerij nu echt dichtbij. Het is daarom belangrijk dat je als omwonende, gebruiker van het gebied of inwoner van de gemeente goed op de hoogte kan blijven van alle ontwikkelingen.

 • Raadsvergadering op 27 juni 2024

  De gemeenteraad vergadert op donderdag 27 juni 2024. Deze vergadering staat in het teken van besluitvorming, is openbaar, begint om 19.30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis te Bladel.

 • Ik wil ……. graag buiten bezig zijn!

  Dat kan! Hoe heerlijk is het om in de buitenlucht bezig te zijn. En dat doe je nooit alleen. Samen met een groepje mensen ben je lekker aan het werk.

 • Oproep: welke activiteiten worden georganiseerd rondom de 80-jarige bevrijding van gemeente Bladel?

  Dit najaar vieren we dat Brabant 80 jaar geleden werd bevrijd van de Duitse bezetting. Eind september 1944 bereikte de Britse Welsh-divisie onder andere Bladel en Hapert.