• Heb jij er al eens over nagedacht om bij gemeente Bladel te komen werken?

  Samen met zo’n 115 collega’s maken we gemeente Bladel iedere dag een stukje mooier. We delen graag wat leuke weetjes met je.

 • Stichting Casters Vervoer ontvangt extra subsidie

  Stichting Casters Vervoer ontvangt van gemeente Bladel de komende jaren structureel extra subsidie. Daarnaast gaat naar verwachting ook de provincie Noord-Brabant bijdragen met een subsidie. De stichting is opgezet om de leefbaarheid voor alle doelgroepen, in met name de kleinere kernen van gemeente Bladel, te bevorderen.

 • Cursisten Politiek Actief wonen raadsvergadering bij

  Op donderdag 27 juni jl. woonden deelnemers aan de cursus Politiek actief voor de gemeente de gemeenteraadsvergadering bij. Burgemeester Maurits van den Bosch reikte certificaten voor deelname aan de cursus uit.

 • Gemeenteraad Bladel stemt in met einde pilot Praktijkhuis

  Donderdag 27 juni stemde de gemeenteraad van Bladel in met het voorstel van het college om de pilot Praktijkhuis per 1 januari 2025 te beëindigen. Op verzoek van de gemeenteraad is een businesscase uitgewerkt over hoe de doelgroep in Bladel het beste wordt bereikt en geholpen.

 • Lekkage rioolput Lindenstraat Hapert

  Op de Lindenstraat ter hoogte van huisnummer 6 in Hapert is op 2 juli een lekkage van een rioolput geconstateerd.

 • Gemeentelijke onderscheiding voor Mike Vosters uit Hoogeloon

  Mike Vosters ontving maandag 1 juli 2024 uit handen van burgemeester Maurits van den Bosch van gemeente Bladel de gemeentelijke onderscheiding, het Bewijs van Verdienste. Dat gebeurde tijdens het zomeravond terrasconcert van Kunst Adelt in MFA Hart van Hapert.