• Expositie Fons Roymans

    Via de familie Roymans kwam heemkundige kring Pladella Villa in het bezit van een aantal werken van de hand van onze, inmiddels overleden, dorpsgenoot Fons Roymans. Nu is er een expositie samengesteld in de bovenhal van het gemeentehuis in Bladel.

    detail uit schilderij van Fons Roymans
  • Ik wil ... anderen graag helpen!

    Dat kan! Onze gemeente heeft veel vrijwilligersorganisaties die jouw hulp kunnen gebruiken. Ze willen je graag leren kennen en ontvangen je met open armen.

  • Resultaten van de vragenlijst: Hoe zie jij jouw leefomgeving in de toekomst?

    In het najaar van 2023 hield gemeente Bladel een raadpleging onder haar inwoners om informatie op te halen voor de verdere vormgeving van de visie op de omgeving (omgevingsvisie) en de visie op het leven in Bladel (Brede visie welzijn).

    Buitengebied zicht op dorp met molen
  • NK Tegelwippen van 21 maart tot en met 31 oktober!

    Van 21 maart tot en met 31 oktober vindt het NK Tegelwippen plaats en wij doen mee! De bedoeling is dat we zoveel mogelijk tegels uit de grond halen.

    NK Tegelwippen: Bladel doet mee
  • Gemeenteraad Bladel stemt in met aangepaste reconstructie N284

    Donderdagavond 21 maart stemde de gemeenteraad van Bladel in met het voorkeursalternatief voor de grootschalige reconstructie N284, met uitzondering van de fietstunnel bij de Lange Trekken.

  • Gemeenteraad Bladel unaniem over toekomst sportpark de Smagtenbocht

    Donderdagavond 21 maart besloot de gemeenteraad van Bladel unaniem dat sportpark Smagtenbocht wordt aangepast. Er lag een voorstel voor een upgrade voor het sportpark. Dit is samen met de sportverenigingen tot stand gekomen.