• Denk mee over de groei van onze gemeente en de Kempen

    Onze regio groeit als kool. Dat betekent meer mensen, huizen en bedrijven. Daarmee staan we voor grote uitdagingen. Dat vraagt dat we goed nadenken over hoe we ermee om willen gaan. Daarom nodigen wij je uit voor een Toekomstdialoog-avond op 21 mei.

  • Dodenherdenking 4 mei in Bladel, Netersel en Hoogeloon

    Ieder jaar staan we tijdens de Nationale dodenherdenking op 4 mei stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesoperaties daarna. Ook in de gemeente Bladel herdenken we op 4 mei de verschillende groepen oorlogsslachtoffers.

    dit is een decoratieve afbeelding
  • Gewijzigde openingstijden gemeentehuis

    Er zijn gewijzigde openingstijden van het gemeentehuis voor de komende (feest) dagen

  • Plannen voor nieuwe invulling centrumlocaties

    Momenteel is de bouw van het nieuwe gemeenschapshuis aan de markt in Bladel volop in ontwikkeling. Dit betekent dat in de komende jaren een aantal locaties in het centrum van Bladel beschikbaar komen voor (gedeeltelijke) nieuwe invulling.

  • Er komt een tweede cursus Politiek Actief

    Wegens grote belangstelling komt er een tweede cursus Politiek Actief. Startdatum is woensdag 29 mei. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor deze gratis cursus!

  • Zwemonderwijs is belangrijk voor ieder kind

    Het is belangrijk dat elk kind zwemlessen kan volgen, ook als er thuis niet veel geld is. Wat kun je doen als je de zwemles niet kan betalen?