In de gemeente Bladel hebben we drie BABS-en; Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand. Zij vertellen hieronder wat zij kunnen toevoegen aan een huwelijks- of geregistreerd partnerschap ceremonie.

Jojanneke van Dongen-de Jong   

                                                                      

Liefhebben doe je met je hart, trouwen ook! Met gewetensvolle passie vervul ik hartenwensen van verliefde mensen. Het is bijzonder om mensen buitengewoon te verbinden, als mens, als moeder, als echtgenote en als freelance copywriter. Dat ik dat sinds 2010 als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van onze verbindende gemeente mag doen, geeft me een rijk gevoel. Het ja-woord ontroert telkens weer. Dat geldt eigenlijk voor elke uiting van hart en ziel. Ik zeg ‘Ja!’.   

 

 

Monique Mastwijk                     

Mijn naam is Monique Mastwijk, in het dagelijks leven ben ik werkzaam als medewerkster Klant Contact Centrum bij de gemeente Bladel. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om van een bruidspaar een “bruis(end)paar” te maken. Als trouwambtenaar mag ik deze taak sinds 2013 met veel plezier uitoefenen. Ik vind het fantastisch om mee te mogen werken aan de mooiste dag in het leven van twee mensen. Ingetogen als het moet en met humor als het kan. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

 

 

 

Susanne van den Heuvel – de Mol 

                                                                            

Sinds 2016 ben ik werkzaam als BABS. Dat ben ik met hart en ziel. Naast trouwambtenaar ben ik moeder, presentator en docente Remediale Hulp.

Trouwen is een feestje! Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor hun gasten en mijzelf. Ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Ik vind het een uitdaging om de juiste toon en invulling te vinden voor iedere trouwceremonie. Graag maak ik plaats voor eigen inbreng. In goed overleg is veel mogelijk!