Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Via onderstaande overzichtskaarten kunt u zien hoe de dekkingsgraad is van AED’s in het gebied waar u woont. De groene cirkel geeft aan dat de AED 24/7 beschikbaar is. De oranje cirkel geeft aan dat de AED alleen tijdens specifieke (openings)tijden beschikbaar is. Belangrijk om te weten is dat in geval van reanimatie de dichtstbijzijnde burgerhulpverleners worden gealarmeerd. Deze burgerhulpverleners ontvangen via hun mobiele telefoon de exacte locatie van de AED en een code om een eventueel slot op de AED te ontgrendelen. In verband met de privacywetgeving publiceren wij geen exacte adressen van de AED’s.

Bent u AED eigenaar?

Het registreren van uw AED kan levens redden. Meld uw AED aan via www.hartslagnu.nl(externe link). U kunt hier aangeven of de AED 24/7 beschikbaar is, of alleen tijdens bepaalde (openings)tijden. Uw AED is dan alleen zichtbaar in geval van reanimatie voor de dichtstbijzijnde burgerhulpverleners. Samen kunnen we de dekking van het AED-netwerk in de gemeente Bladel in stand houden. 

De geregistreerde AED's in de gemeente Bladel. 26 AED's zijn 24/7 beschikbaar. 9 Aed's zijn beschikbaar tijdens specifieke tijden.
De geregistreerde AED's in Bladel. De meeste AED's zijn 24/7 beschikbaar. 4 Aed's zijn beschikbaar tijdens specifieke tijden.
De geregistreerde AED's in Casteren. De AED's zijn 24/7 beschikbaar.
De geregistreerde AED's in Hapert. De meeste AED's zijn 24/7 beschikbaar. 4 Aed's zijn beschikbaar tijdens specifieke tijden.
Alle geregistreerde AED's in Hoogeloon. De meeste AED's zijn 24/7 beschikbaar. 1 AED is beschikbaar tijdens specifieke openingstijden.
Alle geregistreerde AED's in Netersel. De AED's zijn 24/7 beschikbaar.