• Raadsvergadering op 27 juni 2024

  De gemeenteraad vergadert op donderdag 27 juni 2024. Deze vergadering staat in het teken van besluitvorming, is openbaar, begint om 19.30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis te Bladel.

 • Ik wil ……. graag buiten bezig zijn!

  Dat kan! Hoe heerlijk is het om in de buitenlucht bezig te zijn. En dat doe je nooit alleen. Samen met een groepje mensen ben je lekker aan het werk.

 • Oproep: welke activiteiten worden georganiseerd rondom de 80-jarige bevrijding van gemeente Bladel?

  Dit najaar vieren we dat Brabant 80 jaar geleden werd bevrijd van de Duitse bezetting. Eind september 1944 bereikte de Britse Welsh-divisie onder andere Bladel en Hapert.

 • Lekkage rioolput Zeuvenspent Bladel

  Op de Zeuvenspent in Bladel is een lekkage van een rioolput geconstateerd.

 • Meer biodiversiteit op erven in Bladel

  ErvenPlus 4.0 is een project van Brabants Landschap, Orbis, Brabantse gemeenten en lokale natuurverenigingen. Het project zorgt voor verbetering van het leefgebied van erfbewonende soorten zoals zwaluw, mus, uil en vleermuis.

 • Inwoners denken mee over groei van gemeente(n) en regio

  Op 21 mei werd in Bladel een reeks van Toekomstdialoog-avonden afgesloten over de groei van onze regio en de afzonderlijke gemeenten. Dat Reusel-De Mierden, Eersel, Bladel en Bergeijk moeten groeien is al voelbaar. Hoe die Kempengemeenten, die onderdeel zijn van de Brainportregio in Zuidoost-Brabant, gaan groeien is nog niet bekend.