Zorg je voor een ander die ziek is of een beperking heeft? Dan ben je waarschijnlijk mantelzorger. We vinden het bieden van mantelzorg veelal vanzelfsprekend, maar het is naast een mooie taak vaak ook een zware taak. De gemeente Bladel wil daarom alle mantelzorgers hartelijk bedanken voor hun waardevolle zorg. Jij als mantelzorger bent heel belangrijk en daarom biedt gemeente Bladel je graag een mantelzorgwaardering aan.

De waardering bestaat uit een cadeaukaart ter waarde van € 25,- die je bij alle aangesloten ondernemers van Bladel Centrum en MKB Hapert naar eigen wens kunt besteden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lekker hapje en/of drankje, een mooi cadeau, een beautybehandeling of een bloemetje.

Voor wie?

De mantelzorgwaardering is bedoeld voor mantelzorgers die zorgen voor een inwoner van de gemeente Bladel. Woon je in de gemeente Bladel, maar zorg je voor een inwoner van een andere gemeente, dan biedt de betreffende gemeente mogelijk ook een mantelzorgwaardering aan. Je kunt je voor meer informatie dan wenden tot de gemeente waar degene voor wie je zorgt woont.

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden via het digitale aanmeldformulier door op de link hieronder te klikken. Als je het formulier hebt ingevuld kun je op de knop ‘verzenden' klikken. Jaarlijks worden alle mantelzorgwaarderingen in november aan de mantelzorgers uitgereikt tijdens de activiteit in het kader van de dag van de mantelzorger of hierna in de loop van november en december toegestuurd.

Wil je meer informatie of advies over mantelzorg en de mogelijkheden voor ondersteuning?

Neem dan contact op met het Informatiepunt Zorg en Welzijn via 040 253 3443 of mail naar infozorgwelzijn@cordaadwelzijn.nl.