Het Juridisch Loket geeft gratis juridisch advies. Bijvoorbeeld over een arbeidsconflict, een familiekwestie, huur- en woonrecht, vreemdelingenzaken of problemen met producten of diensten. Ook voor andere juridische kwesties over bijvoorbeeld strafzaken, burenkwesties, vergunningen en boetes, kun je bij hen terecht. Wanneer het Juridisch Loket je niet kan helpen verwijzen zij je door naar de juiste instanties. Denk bijvoorbeeld aan mediators, andere hulpverleners of de advocatuur. Hierbij kun je vaak gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. 

Voor meer informatie over het Juridisch loket kun je bij hen terecht. Zij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0800-8020. Ook kun je extra informatie vinden op hun website: www.juridischloket.nl.

Voor mensen met een laag inkomen en geen noemenswaardig spaargeld is er de mogelijkheid om op maandag tussen 13.30u en 15.30u zonder afspraak binnen te lopen aan de Raambrug 8 in Bladel voor juridisch advies tijdens het gratis inloopspreekuur.