Daniël Swinkels is de jeugdcoach voor de gemeenten Bladel en Reusel-De Mierden. Als jeugdcoach is hij de verbindende factor tussen de gemeente en de jeugd. Door de korte lijnen met de jeugd, gemeente en (professionele) jeugdorganisaties, kan hij met een brede blik over het werkveld kijken. Hierdoor kan hij de juiste mensen in verbinding met elkaar brengen om mooie (toekomstige) projecten van de grond te krijgen die voor en door jongeren worden georganiseerd. De doelgroep is alle jeugd onder de 26 jaar.

"Om te weten wat er onder de jeugd speelt vind ik het belangrijk om een goede band met de jeugd te hebben en te kijken waar hun behoeften liggen. Ik vind het prettig om vanuit een positieve en optimistische bril naar situaties te kijken en te focussen op oplossingen en kansen.

Mijn persoonlijke kracht zit in mijn enthousiasme, persoonlijke aandacht voor de ander en praktische manier van aanpakken. Je kan mij ook vinden op Facebook en Instagram, houd deze ook in de gaten om meer te weten te komen over initiatieven die voor de jeugd worden georganiseerd!"

tel: 06-15438278
e-mail: D.Swinkels@Bladel.nl
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag