Click Sport is het naschoolse sport- en beweegprogramma in de Kempen. Heb je zin om alleen of samen met je vriend of vriendin leuke en uitdagende sporten en spellen te doen na schooltijd? Geef je dan op voor Click Sport!

Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 kunnen zich aanmelden. Elk schooljaar organiseert Click Sport vier periodes van elk acht weken. Tijdens zo'n periode worden er verschillende sporten en spellen gedaan. Sporten die je al kent, maar zeker ook sporten die je nog nooit gedaan hebt. Ook niet tijdens de gymles. Zulke speciale dingen zijn namelijk speciaal voor de kinderen die meedoen aan Click Sport.

In de gemeente Bladel wordt elke maandag (Bladel), dinsdag (Hapert) en donderdag (Bladel) Click Sport gedaan, altijd van 16.00 tot 17.00 uur. Komt een andere dag je beter uit, of vind je het leuk om ook eens andere kinderen te ontmoeten? Je kunt je ook in andere plaatsen en op andere dagen inschrijven, bijvoorbeeld in Reusel of Eersel.

Voordat een nieuwe Click Sport periode begint krijgen alle kinderen van groep 3 t/m 8 op de basisschool het Click Magazine mee. Dat gebeurt dus vier keer per jaar. Het Click Magazine vertelt hoe en waar je je kunt aanmelden, maar is er ook voor de kinderen die niet meedoen aan Click Sport. Je kunt er namelijk ook leuke interviews in lezen, er staat altijd een prijsvraag in en er staan ook altijd de laatste 'nieuwtjes' uit de sportwereld in. Leuk en leerzaam voor iedereen!

Doe je nu nog niet mee aan Click Sport? Kijk dan snel op de website www.clicksport.nl(externe link).
Kijk ook eens op de Facebookpagina: www.facebook.com/Clicksportdekempen(externe link).

Heb je vragen? Mail of bel dan naar:

Zijn de activiteiten te duur?

Mogelijk biedt Stichting Leergeld uitkomst. Deze Stichting helpt kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zodat zij ook kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten. Kijk voor meer informatie op:

www.leergeldveldhovendekempen.nl(externe link)