In de periode van eind augustus tot en met november 2021 vernieuwt Brabant Water de waterleidingen in de Landrop, Loonseweg, Breestraat en de Boslaan in Hoogeloon.

Wat merkt u er thuis van?

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur. Brabant Water zorgt ervoor dat u hiervan zo min mogelijk merkt. Toch is overlast helaas onvermijdelijk. Wanneer ze bij u in de straat aan het werk zijn, heeft u misschien even geen water. U ontvangt hierover vooraf bericht per brief of kaartje. Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor onze werkzaamheden. Moeten ze wel bij u in huis aan de leiding werken? Dan maken ze op tijd een afspraak.

Overlast op straat

Tijdens de werkzaamheden moet Brabant Water de straat openbreken. Uw straat, oprit of parkeerplaats zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. Ze herstellen het straatwerk steeds zo snel mogelijk.

Meer informatie

Woont u in het gebied waar de leidingen vernieuwd worden? Dan ontvangt u een persoonlijke brief, met meer informatie over de werkzaamheden. U kunt ook kijken op www.brabantwater.nl/vernieuwingleidingnet.