Je gaat naar school, hebt huiswerk, wilt met je vrienden afspreken, hebt een bijbaan of zit op een (sport)club. En dan wil je waarschijnlijk ook nog wat slapen. Niet gek dat jij weleens denkt: #hoedan?! Ook in de gemeente Bladel kunnen jongeren daarom nu terecht voor The Lab of Life training.

Waarom The Lab of Life?

The Lab of Life methodiek is ontworpen door gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het helpt je meer energie en motivatie te creëren voor de dingen die jij belangrijk vindt in het leven. Vanuit intrinsieke motivatie leer je om je niet alleen voor te nemen om een doel te bereiken, maar je gedrag daadwerkelijk te veranderen. Zo krijg je meer energie voor dagelijkse activiteiten, zit je lekkerder in je vel én verbeteren je school- en studieprestaties. Kortom: je bent klaar voor de toekomst!

Hoe ziet de training eruit?

De training bestaat uit vijf sessies van twee uur. De doorlooptijd is acht weken. Onder begeleiding van een
gecertificeerd trainer krijg je opdrachten in een persoonlijk werkboekje. Er worden in het schooljaar 2021-2022 drie trainingen aangeboden op het Rythovius College en het Pius X College. Zit je op een andere school? Ook dan ben je van harte welkom!

Meld je aan!

Inschrijven is mogelijk voor alle jongeren van 12 tot en met 18 jaar. In oktober start de eerstvolgende training. Deelname aan trainingen wordt vergoed door de gemeente. Let op; vol = vol! Meld je aan via info@suzannevangompel.nl