Pagina opties

Groter

Uitnodiging bijeenkomst visies op het centrum van Bladel

De afgelopen twee maanden zijn vier bureaus (DTNP, marco.broekman, Urhahn & De Zwarte Hond) bezig geweest met het schrijven van een visie voor het centrum van het dorp Bladel. Inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties zijn hier actief bij betrokken. Zij konden bij de start van het traject hun input geven. Ook bij de presentatie van de conceptvisies op 10 oktober was er gelegenheid om vragen te stellen en feedback te geven. Daarna zijn de bureaus met de gegeven input verder aan de slag gegaan.

Op donderdag 22 november presenteren zij hun visies op het centrum van Bladel. Iedereen kan daarna aangeven welke visie zijn of haar voorkeur heeft.

Bent u erbij op 22 november in het Auditorium van de Rabobank?

Iedereen die interesse heeft in de visies van de vier bureaus is van harte welkom om naar de bijeenkomst te komen. Deze vindt plaats op donderdag 22 november van 19.30 tot 21.50 uur in het Auditorium van de Rabobank aan de Markt 7 in Bladel. Voor de organisatie is het prettig wanneer u zich aanmeldt. Dat kan door een mail te sturen aan bladel@ik-onderneem.nl.

Het programma op 22 november is als volgt:

19.30 uur         Ontvangst met koffie en thee

20.00 uur         Welkomstwoord door procesbegeleider Rob Weiss

20.10 uur         Start presentaties bureaus

21.30 uur         Gelegenheid om vragen te stellen

21.45 uur         Afsluiting door Rob Weiss

21.50 uur         Voorkeur achterlaten

Voorkeur aangeven

De presentaties van de bureaus zijn vanaf 20 november 2018 te vinden op www.ik-onderneem.nl/bladel. Na afloop van de bijeenkomst op 22 november kunnen mensen hun voorkeur voor een van de visies aangeven. Die voorkeur  kan ook nog later gegeven worden. Via de website www.ik-onderneem.nl/bladel komt een onlineformulier beschikbaar waarop u uw voorkeur kunt achter laten. U kunt uw voorkeur doorgeven t/m 2 december 2018. Alle voorkeuren worden verwerkt in het procesrapportage dat aan de gemeenteraad wordt voorgelegd.