Pagina opties

Groter

Ondernemerscafé

Het Ondernemerscafé is het ontmoetingspunt voor alle ondernemers die actief zijn in de gemeente Bladel. De avond bestaat uit een informatief gedeelte met vervolgens een informeel gedeelte. Aan de ondernemers wordt dan de gelegenheid geboden om op een informele manier van gedachten te wisselen.

Het Ondernemerscafé wordt georganiseerd door Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB), Ondernemersvereniging Bladel (OVB), MKB Hapert - Hoogeloon, Land van de Brabantse Kempen, ZLTO Kempengrens en de gemeente Bladel.

ASML doet het niet alleen

Op woensdag 6 november vindt de 21e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel plaats. Alle ondernemers uit de gemeente Bladel zijn van harte welkom in gemeenschapshuis Den Tref in Hapert.

Frits van Hout, lid raad van bestuur van ASML, neemt u mee. ASML is langzamerhand één van de grootste werkgevers in onze regio. Veel ondernemers uit onze regio werken samen met ASML wat aanzet tot innovatie en werkgelegenheid. Al deze partners hebben bijgedragen aan de groei en succes van ASML. Hoe kijkt ASML tegen onze regio aan, de samenwerking met de Kempische bedrijven en wat verwachten ze (nog meer) van de samenwerking? Daarnaast weten steeds meer medewerkers van ASML – ze komen uit alle windstreken – onze groene en economisch welvarende gemeente te vinden om hier te komen wonen en recreëren. Dit brengt vragen rondom integratie van deze internationals met zich mee binnen onze gemeenschappen. Hoe kijkt ASML hier tegen aan en hoe stimuleert ze de integratie van hun medewerkers?

Wij zijn verheugd dat Frits van Hout – hij is vanaf het begin af aan bij de ontwikkeling en groei van ASML betrokken geweest – op onze uitnodiging is ingegaan om ons te vertellen hoe ASML erin is geslaagd en blijft slagen om zo’n sterke positie wereldwijd in te kunnen nemen. Frits van Hout is Executive Vice President and Chief Strategy Officer van ASML, de strateeg binnen de raad van bestuur van ASML. Tevens is hij bestuurslid van Stichting Brainport.

Programma

20.00 uur         Ontvangst met koffie/thee
20.30 uur         Opening
20.35 uur         Presentatie Frits van Hout, ASML
21.45 uur         Napraten tijdens de netwerkborrel

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Opgegeven personen dienen gerelateerd te zijn aan het bedrijf. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 1 november.