Pagina opties

Groter

Ondernemerscafé

Het Ondernemerscafé is het ontmoetingspunt voor alle ondernemers die actief zijn in de gemeente Bladel. De avond bestaat uit een informatief gedeelte met vervolgens een informeel gedeelte. Aan de ondernemers wordt dan de gelegenheid geboden om op een informele manier van gedachten te wisselen.

Het Ondernemerscafé wordt georganiseerd door Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB), Ondernemersvereniging Bladel (OVB), MKB Hapert - Hoogeloon, Land van de Brabantse Kempen, ZLTO Kempengrens en de gemeente Bladel.

Ondernemerscafé Passioneel Ondernemen met een Missie

Op woensdag 27 maart 2019 vindt de 20E editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel plaats. Alle ondernemers uit de gemeente Bladel zijn van harte welkom in het auditorium van Rabobank De Kempen aan de Markt in Bladel. Marcel van Dijk, eigenaar en floral designer van Oogenlust uit Eersel neemt u mee.

Oogenlust creëert sfeer. Met de natuur als uitgangspunt, streeft men naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Vanuit het bloemenambacht geeft Marcel samen met zijn vrouw Monique en ruim 45 medewerkers invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs. Marcel neemt ons mee in de ontwikkeling van Oogenlust: van bloemenwinkel in Veldhoven naar wereldspeler op het gebied van vormgeving en aankleding van grootse evenementen, gevestigd op Domein Oogenlust te Eersel. Onderwerpen als passie, creativiteit, internationale evenementen, maar ook samenwerking met overheden en ondernemen in de Kempen komen aan de orde in zijn verhaal.