Pagina opties

Groter

Energieke Regio

Energieke Regio helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties in gemeente Bladel met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële- en comfortaspecten.

Nieuwbouwprojecten worden steeds energiezuiniger en moeten vanaf 2020 zelfs energieneutraal zijn. Maar ook in bestaande gebouwen is heel veel te winnen. Veel eigenaren en huurders van zakelijk- en maatschappelijk vastgoed weten echter niet waar te beginnen. De onbekendheid met de financiële voordelen van verduurzaming is groot. 

Hoe kan Energie Regio bedrijven helpen bij het verduurzamen?

Bij advisering door Stichting Energieke Regio staan de behoeften en de doelstellingen van het bedrijf centraal. Energieke Regio gaat uit van de minimale wettelijke eisen die van toepassing zijn op de organisatie. Dit betekent in de praktijk dat Energieke Regio zich inzet om het bedrijf van A tot Z te helpen bij het maken van de juiste keuzes om energie te besparen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Energieke Regio is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen en denkt daarom vanuit het perspectief van het bedrijf dat advies vraagt. 

Ook is hulp mogelijk met het zelf opwekken van duurzame energie met bijvoorbeeld zonnepanelen, met het verbeteren van het binnenklimaat in gebouwen en het benutten van subsidies en fiscale voordelen. 

Het motto van Energieke Regio is: Wij helpen u graag te verdienen aan duurzaamheid! 

Voor meer informatie kijk op de website Energieke Regio