HomeOndernemenNieuws

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Oude nieuwsberichten zijn te raadplegen via het Archief nieuws.

 • Gemeente Bladel zoekt startende professionals voor ontwerpatelier Egyptische Poort

  (19-04-2017)

  Op een integrale manier een visie ontwikkelen voor het gebied ‘De Egyptische Poort’, waarbij vooraf geen beperkingen worden opgelegd en waar niet direct een eindbeeld als doel wordt gesteld. Het is een nieuwe manier van gebiedsontwikkeling. De gemeente Bladel zet samen met Architectuur Lokaal een tweedaags ontwerpatelier op om door middel van verschillende scenario’s een visie te ontwikkelen voor de ruimtelijke ontwikkeling van het gebied De Egyptische Poort.

  Lees meer
 • Ondernemerscafé op 9 mei

  (04-04-2017)

  Op dinsdag 9 mei 2017 vindt de 16e editie plaats van het Ondernemerscafé gemeente Bladel. Een bijzondere editie vanwege de locatie in de tent van KempenTech op het Kempisch Bedrijvenpark en het feit dat wij alle leden van de Kempische ondernemersverenigingen van harte uitnodigen.

  Lees meer
 • Praat met de gemeente over de toekomst van Bladel

  (14-03-2017)

  Onder het motto: “De toekomst van Bladel; wat vindt u daarin belangrijk? Praat erover met ons!” start de gemeente Bladel met het traject Veerkrachtig Bestuur. De gemeente Bladel maakt graag gebruik van ieders wijsheid en wil praten met zoveel mogelijk inwoners en belanghebbenden. Op 30 maart 2017 is er daarom een conferentie waarvoor het gemeentebestuur u van harte uitnodigt.

  Lees meer
 • Kempische maakindustrie presenteert zich op KempenTech 2017 - Doe mee en meld je aan!

  (01-03-2017)

  Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei presenteren Kempische bedrijven zich op KempenTech. Ze laten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien tijdens de Dutch Technology Week. In de Kempen worden veel technische topprestaties geleverd, door onze eigen Kempische bedrijven.

  Lees meer

Snel naar

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel