HomeOndernemenNieuws

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Oude berichten zijn nog te raadplegen via het nieuwsarchief.

 • Onderhoud bermsloten in 2017

  (18-10-2017)

  Voor alle sloten langs de openbare wegen, de zogenoemde bermsloten, geldt een gezamenlijke onderhoudsplicht voor de gemeente en de aanliggende grondeigenaar (de aangelande). Een deel van die sloten zijn schouwsloten.

  Lees meer
 • Zoekt u een elektrische laadpaal?

  (18-10-2017)

  U wilt een elektrisch voertuig aanschaffen, of heeft deze al, maar kunt deze nog niet overal opladen. Daar willen we dan graag verandering in brengen. Sinds vorig jaar kunt u heel gemakkelijk een openbare laadpaal aanvragen die in uw buurt geplaatst wordt. Deze paal is dan door iedereen, waaronder uzelf, te gebruiken.

  Lees meer
 • Project Klimaatbestendige Bedrijventerreinen gestart

  (17-10-2017)

  Het klimaat verandert en daardoor neemt het risico op wateroverlast, watertekort en hittestress steeds verder toe. Gemeente Bladel, Waterschap De Dommel en Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB) zijn samen een project gestart om de klimaatbestendigheid van bedrijventerreinen, in het bijzonder de Sleutel, te verbeteren. Het project wordt met financiƫle steun van de Provincie Noord-Brabant gerealiseerd.

  Lees meer
 • Afsluiting Postelweg - kruising N284

  (12-10-2017)

  Zaterdag 14 oktober tot en met zondag 22 oktober 2017 worden er werkzaamheden aan de rijbaan van de Postelweg - Kruising N284 uitgevoerd.

  Lees meer
 • Verbetermaatregelen Industrieterrein De Sleutel

  (12-10-2017)

  In verband met rioleringswerkzaamheden is de Handelsweg in Bladel plaatselijk afgesloten. De fa. van der Zanden is belast met de uitvoering en de omleiding wordt met verkeersborden aangegeven.

  Lees meer
 • Aanleg laatste deel van de randweg Bladel

  (10-10-2017)

  De werkzaamheden ten behoeve van de aanleg Randweg West zijn begonnen. De eerste fase van de Randweg, namelijk de Gozelinusbocht (vanaf Isegrim) wordt in december afgerond. De aanwonenden kunnen dan weer gebruik maken van de rijbaan. De tweede fase betreft de Postelweg en zal eind november gereed zijn. In de derde fase zal het tussenliggende gedeelte worden aangelegd. De verwachting is dat deze werkzaamheden in mei 2018 afgerond zijn.

  Lees meer
 • Bekendmaking provinciale geluidsbelastingkaart provincie Noord-Brabant

  (09-10-2017)

  Een geluidsbelastingkaart bestaat uit tabellen en een geografische kaart. Op de geluidsbelastingkaart staat de geluidsbelasting van de (spoor)wegen alsook de geluidsgevoelige objecten (zoals woningen, scholen en ziekenhuizen) en bewoners, die aan bepaalde geluidswaarden worden blootgesteld.

  Lees meer
 • Aanslagen Afvalstoffen- en Rioolheffing 2017

  (27-09-2017)

  Met dagtekening 30 september 2017 ontvangt u van de aanslag afvalstoffen- en rioolheffing 2017 over de periode mei  t/m augustus 2017.

  Lees meer
 • Raad geeft opdracht tot onderzoek haalbaarheid federatie

  (22-09-2017)

  De gemeenteraad van Bladel besloot in de raadsvergadering van 21 september 2017 in ruime meerderheid om te laten onderzoeken of de nieuwe bestuursvorm van een federatie van Kempengemeenten te realiseren is.

  Lees meer

Snel naar

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel