HomeOndernemenBranding de Kempen

Branding de Kempen

De Brabantse Kempen !
De gemeenten en het bedrijfsleven in De Brabantse Kempen hebben de handen ineengeslagen om de regio beter op de kaart te zetten. Met het project Branding De Kempen is de basis gelegd om het economische rendement duurzaam te versterken. Er is in beeld gebracht hoe de Kempen er voor staat en wat ze in de toekomst wil zijn. Daarnaast is een vertaalslag gemaakt naar een duidelijke boodschap, identiteit voor de branding van De Kempen.

Door de inzet en inbreng van ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties is ‘Het verhaal van de Brabantse Kempen’ opgetekend. Op basis hiervan is een logo met bijbehorend beeldmerk ontwikkeld. Daarnaast is er een promotiefilm over onze Brabantse Kempen gemaakt om de kracht van De Brabantse Kempen verder uit te dragen.

Voor iedere ondernemer beschikbaar
Voor ondernemers/organisaties die aan de slag willen met De Brabantse Kempen en dit uit willen dragen zijn USB sticks beschikbaar gesteld, met daarop het huisstijlboek, de digitale logo’s, de promotiefilm en de trailer. Helaas zijn er geen USB sticks meer beschikbaar. Dit wil niet zeggen dat de informatie niet meer beschikbaar is. Als u interesse heeft om met de producten aan de slag te gaan, kunt u contact opnemen met de brandmanager om de benodigde informatie te verkrijgen.  De brandmanager Peter van Overdijk is bereikbaar via het Huis van de Brabantse Kempen (voorheen Streekhuis Kempenland) e-mail pvoverdijk@brabantsekempen.eu

Draag het uit!
Investeren in het op de kaart zetten van de regio is en blijft van belang voor de verdere maatschappelijke ontwikkeling en economische groei van de regio. Dat er veel kansen liggen, is de afgelopen periode meer dan duidelijk geworden. Nu moet de daad bij het woord gevoegd woorden; Slagvaardig, besluitvaardig en met aandacht voor alle belanghebbenden.
De Brabantse Kempen varen er wel bij!

Bent u benieuwd naar de lancering van de Brabantse Kempen, klink dan op deze link: http://youtu.be/8vvFBuTj9Gk

Wilt u een film zien over de Brabantse Kempen klik dan op deze link: http://www.youtube.com/watch?v=CIsmw5cgyvA&feature=relmfu

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel