Eva Delissen is Mantelzorgondersteuner voor de Gemeente Bladel. Bij haar kunt u terecht voor praktische hulp,  informatie en advies over zorg en ondersteuning voor u als mantelzorger.

“Mijn naam is Eva Delissen en ik ben sinds 1 oktober 2020 in dienst als mantelzorgondersteuner bij de gemeente Bladel. Naast het waarderen van mantelzorgers, wat ik erg belangrijk vind, ben ik er om u als mantelzorger te ondersteunen wanneer u daar behoefte aan heeft.

Mantelzorg is een zware taak die vaak door de jaren heen steeds intensiever wordt. Mijn aandacht gaat uit naar u als mantelzorger om u te ondersteunen bij uw taken en deze waar mogelijk en gewenst te verlichten. Ik kan u helpen met informatie en advies over zorg- en ondersteuning, het beantwoorden van praktische vragen of het bieden van een luisterend oor en emotionele steun. Zowel voor een eenmalig gesprek of vraag als voor terugkerende hulp ga ik graag met u in gesprek".

U kunt contact met Eva opnemen op maandag, dinsdag en donderdag via 06 - 15 91 19 68 of mailen via e.delissen@bladel.nl.