In onze gemeente wordt door veel mensen vrijwilligerswerk gedaan. Denk bijvoorbeeld aan trainers en coaches bij sportverenigingen, de organisatoren van een buurtfeest of hulpouders op scholen. Ook mensen in het bestuur van verenigingen, chauffeurs voor zorgboerderijen en maatjes die op huisbezoek gaan, zijn vaak vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk is belangrijk voor een prettige samenleving!

U heeft vast wel eens een carnavalsoptocht bezocht of aanwezig geweest bij een 4 mei herdenking. Deze activiteiten worden door vrijwilligers georganiseerd. Ook zorgen vele vrijwilligers ervoor dat bijvoorbeeld onze kinderen kunnen sporten, dat er minder mensen eenzaam thuis zitten en er hulp wordt geboden voor mensen in (financiële) nood. 

Vrijwilligerswerk is leuk om te doen. U leert nieuwe mensen kennen en doet nieuwe vaardigheden op. Bovendien worden vrijwilligers enorm gewaardeerd. Zo maakt u niet alleen uw eigen dag goed, maar ook die van een ander!

Iets voor u?

Bent u ook benieuwd of vrijwilligerswerk iets positiefs voor u kan betekenen? Bel, mail of loop gewoon eens binnen bij Vrijwilligersbureau Bladel! Iedere woensdagmorgen van 9.00 – 11.00 uur bent u welkom en wordt u persoonlijk geholpen. Het vrijwilligersbureau denkt met u mee, draagt ideeën aan en legt indien gewenst het eerste contact. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Kom dus vooral eens langs!

Het Vrijwilligersbureau Bladel is te vinden op De Goei Plak, Kloostertuin 2 in Bladel. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 06 – 2170 3692 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligersbureaubladel.nl. Voor vrijwilligersvacatures kunt u kijken op: www.vrijwilligersbureaubladel.nl(externe link).