Pagina opties

Groter

Mantelzorgwaardering

Zorgt u voor een ander die ziek is of een beperking heeft? Dan bent u waarschijnlijk mantelzorger. We vinden het bieden van mantelzorg veelal vanzelfsprekend, maar het is naast een mooie taak vaak ook een zware taak. De gemeente Bladel wil daarom alle mantelzorgers hartelijk bedanken voor hun waardevolle zorg. U als mantelzorger bent heel belangrijk en daarom biedt gemeente Bladel u graag een mantelzorgwaardering aan.

De waardering bestaat uit een cadeaukaart ter waarde van € 25,- die u bij alle aangesloten ondernemers van Bladel Centrum en MKB Hapert naar eigen wens kunt besteden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lekker hapje en/of drankje, een mooi cadeau, een beautybehandeling of een bloemetje.

Voor wie?

De mantelzorgwaardering is bedoeld voor mantelzorgers die zorgen voor een inwoner van de gemeente Bladel. Woont u in de gemeente Bladel, maar zorgt u voor een inwoner van een andere gemeente, dan biedt de betreffende gemeente mogelijk ook een mantelzorgwaardering aan. U kunt zich voor meer informatie dan wenden tot de gemeente waar degene voor wie u zorgt woont.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het digitale aanmeldformulier door op de link hieronder te klikken. Als u het formulier hebt ingevuld kunt u op de knop ‘verzenden’ klikken. U kunt zich tot en met 31 december 2020 aanmelden voor de mantelzorgwaardering. Na controle van uw aanmelding wordt de mantelzorgwaardering naar u opgestuurd.

Wilt u meer informatie of advies over mantelzorg en de mogelijkheden voor ondersteuning?

Neem dan contact op met het Informatiepunt Zorg en Welzijn via 0497 - 72 16 21 / 72 16 22 of mail naar infozorgenwelzijn@welzijndekempen.nl.
U kunt tijdens het inloopspreekuur op maandag en vrijdag tussen 10.00 - 11.30 uur ook binnenlopen bij het Informatiepunt Zorg en Welzijn, gevestigd in Dienstencentrum de Goei Plak, Kloostertuin 2 in Bladel.