HomeDisclaimer

Disclaimer

De gemeente Bladel streeft naar correcte en actuele informatie op de website. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. Ook aanvaardt de gemeente geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of gedateerde informatie.

Bepaalde links in deze site leiden naar andere sites op servers van derden waarover de gemeente Bladel geen controle heeft. Daarnaast leiden links van andere sites naar de site van de gemeente Bladel. De gemeente waarborgt niet de juistheid en accuraatheid van de informatie op dergelijke servers. Tevens impliceert de gemeente Bladel geen goedkeuring of betrokkenheid, hetzij direct of indirect, met betrekking tot de inhoud van deze sites, tenzij dit uitdrukkelijk wordt vermeld.

Als u hierover opmerkingen hebt, kunt u reageren via: info@bladel.nl.

Formele verzoeken

Het is (nog) niet mogelijk om formele verzoeken zoals bezwaarschriften en klachten via e-mail maar de gemeente te versturen. Formele verzoeken die via e-mail binnenkomen worden niet in behandeling genomen. Formele poststukken moet u via de post versturen of kunt u afgeven in het gemeentehuis.Uitgebreide informatie over de gedragslijn behandeling e-mail gemeente Bladel vindt u op: Gedragslijn behandeling e-mail.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel