HomeApp Bladel

App Bladel

Heb jij de app van gemeente Bladel al gedownload

De gemeente Bladel heeft een eigen app ontwikkeld waarmee u snel en mobiel op de hoogte blijft van actueel nieuws en aankondigingen vanuit Bladel. Via de Bladel app kunt u ook direct in contact komen met de gemeente.

Klacht- en meldpunt

Via de melding in de app kunt u de gemeente waarschuwen over allerlei zaken die 'mis' zijn zoals schade aan wegmeubilair, verstopte straatriolering, klachten over groenonderhoud, schade aan voetpaden, fietspaden en straten etc.

Spoedeisende zaken in het weekend dient u altijd te melden via het calamiteitennummer 0497-361444 en niet via het meldpunt in de app. Dit wordt dan direct opgepakt.

Pushnotificatie

Een andere belangrijke functie binnen de app is het waarschuwen van inwoners via een pushbericht. Zodra zich een alarmerende situatie in Bladel voordoet, stuurt de gemeente een bericht naar de gebruikers van de app.

Deze meldingen vanuit de gemeente zijn preventief en geheel kosteloos. U wordt alleen op deze manier geïnformeerd als u bij het downloaden van de app de pushnotificaties accepteert.

De gemeente Bladel app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Bladel • Casteren • Hapert • Hoogeloon • Netersel