Ook komend seizoen worden er binnen onze gemeente weer ruimten in de sporthallen X-sport te Bladel en Eureka te Hapert beschikbaar gesteld voor de binnensport.

Belangstellenden kunnen zich, via een inschrijfformulier dat te vinden is op de website van de gemeente Bladel, aanmelden. Het kan hierbij gaan om een vast verenigingsuur gedurende het hele seizoen of voor incidenteel gebruik. Er kan daarnaast voor zowel doordeweeks gebruik (trainingen) als weekend gebruik (wedstrijden) ingeschreven worden. Alle inschrijvingen dienen 16 juni a.s. binnen te zijn bij de gemeente.

De sporthallen zijn beschikbaar in het aankomende seizoen van 28 augustus 2023 tot en met 5 juli 2024, uitgezonderd van een aantal feestdagen. Deze feestdagen en de tarieven voor 2023 zijn te vinden op de website van de gemeente Bladel.

Voor het huren van een ruimte in de sporthal X-sport te Bladel en/of Eureka te Hapert gelden bepaalde gebruiksvoorwaarden waar iedereen aan zich dient te houden. Ook zijn er toewijzingscriteria en op basis daarvan worden de verenigingen ingedeeld.  Net zoals de andere formulieren zijn deze gebruiksvoorwaarden en toewijzingscriteria ook terug te vinden op de website van de gemeente Bladel. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, dan kun je contact opnemen met Niek van Boekel, afdeling Ontwikkeling (telefoon 0497 - 36 16 36 of n.vanboekel@bladel.nl).