Door corona zijn de medewerkers van Vrijwilligersbureau Bladel 1,5 jaar alleen via de telefoon en e-mail bereikbaar geweest. Gelukkig zijn de coronaregels zo veranderd dat persoonlijk contact weer mogelijk is.

Het inloopspreekuur is daarom weer geopend op iedere woensdagochtend van 9.00-11.00 uur! U bent welkom op de (voorlopige) nieuwe locatie De Goei Plak in Bladel! U kunt vrij binnenlopen en bij een van de medewerkers van het vrijwilligersbureau terecht.

Het Vrijwilligersbureau Bladel brengt vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk samen. De medewerkers van het vrijwilligersbureau gaan graag met u in gesprek om erachter te komen wat uw mogelijkheden en interesses zijn. Daarna gaan ze samen met u op zoek om een passende vacature te vinden.

De medewerkers zijn erg blij om u weer te ontvangen. De inloop en hulp is natuurlijk helemaal gratis. Hopelijk zien ze u snel. De koffie staat in ieder geval klaar!

Vrijwilligersbureau Bladel, Locatie De Goei Plak
Kloostertuin 2, Bladel
Inloopspreekuur: woensdag 9.00-11.00 uur
Ook bereikbaar via telefoon: 06 - 21 70 36 92 of per e-mail: info@vrijwilligersbureaubladel.nl.

Kijk voor meer informatie over het Vrijwilligersbureau Bladel op www.vrijwilligersbureaubladel.nl of op www.facebook.com/vrijwilligersbureaubladel.