Informatieplein Bladel blijft geopend in de zomerperiode!

Goed nieuws voor alle inwoners van gemeente Bladel en omgeving: het Informatieplein blijft ook tijdens de zomerperiode gewoon geopend!

Het Informatieplein biedt ondersteuning bij allerlei vragen. Wil je beter Nederlands leren, toeslagen online aanvragen of meer grip krijgen op je geldzaken? Heb je vragen over de digitale overheid, je huurcontract of hulp nodig bij het regelen van je echtscheiding? De deskundige medewerkers van Bibliotheek De Kempen, DigiTaalhuis De Kempen, Sociaal Raadsliedenwerk, Thuisadministratie van Cordaad Welzijn én Het Juridisch Loket staan voor je klaar en bieden een luisterend oor.

Gratis en voor iedereen

De hulp van het Informatieplein is gratis en toegankelijk voor iedereen. Je kunt zonder afspraak binnenlopen met je vragen. Eén van de betrokken organisaties vangt je op en helpt je verder.

Kom je voor Het Juridisch Loket? Dan is het goed om te weten dat er gratis persoonlijk juridisch advies wordt gegeven aan mensen met een laag inkomen en weinig spaargeld. Neem daarom wel je inkomensgegevens en belangrijke papieren zoals brieven of contracten mee naar de locatie. 

Openingstijden

Het Informatieplein is geopend op maandag in de oneven weken van 14:00 tot 16:00 uur en vindt plaats in de Bibliotheek Bladel, Markt 4. 

Is maandagmiddag een lastige moment voor je? Je vindt het Informatieplein óók in Bibliotheek Eersel (Dijk 7) op woensdag in de even weken, van 14:00-16:00 uur. Ook daar vind je de medewerkers van Bibliotheek De Kempen, DigiTaalhuis De Kempen, Sociaal Raadsliedenwerk en Thuisadministratie van Cordaad Welzijn.

Kortom: heb je vragen, wil je hulp of advies óf heb je behoefte aan een luisterend oor? Misschien wil je weten of je eventueel recht hebt op toeslagen of voorzieningen? Kom gerust langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen. 

Meer informatie over het Informatieplein en de precieze data vind je op de website van Bibliotheek De Kempen: www.bibliotheekdekempen.nl 

decoratief beeld