Nieuws

logo
Zoeken
U bent hier: Home / Nieuws

Nieuws

 • Zorgt u voor een ander?

  Zorgen voor naasten die ziek zijn of een beperking hebben wordt vaak gezien als vanzelfsprekend. Maar het bieden van deze mantelzorg is niet alleen een mooie maar ook een zware taak. Mensen doen het uit liefde voor elkaar, maar mantelzorg is vaak langdurig en/of intensief.

  Lees verder
 • Verwarringsdag gemeente Bladel

  Gemeente Bladel is één van de eerste dementievriendelijke gemeenten in Nederland. Al jaren zet het Bladelse Netwerk Dementievriendelijke Gemeente (DVG) zich in om ervoor te zorgen dat inwoners met dementie zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en mee kunnen blijven doen in de gemeente.

  Lees verder
 • Dorpswandelingen voor mensen met dementie en hun naasten

  Na vorig jaar de Bladelse natuur te hebben opgezocht in de week van Dementie, staan dit jaar de wandelingen in het teken van leuke anekdotes, herinneringen en interessante weetjes uit de geschiedenis. De wandelingen vinden plaats in de verschillende dorpskernen en leiden u langs herkenbare en belangrijke punten en bezienswaardigheden in het dorp.

  Lees verder
 • Voorstelling Oploskoffie door Pythia Winia

  Oploskoffie is een aangrijpende en uiterst herkenbare voorstelling over dementie en wat dit doet met de directe omgeving van de dementerende. Deze voorstelling is doorspekt met humor én een groeiende zwarte rand.

  Lees verder
 • Activiteiten in de Week van Dementie

  De Week van Dementie staat weer voor de deur. Van 17 tot en met 21 september organiseert het netwerk dementievriendelijke gemeente Bladel onderstaande activiteiten in het kader van dementie. Meer informatie over de diverse activiteiten kunt u vinden op de website: Dementie om niet te vergeten.

  Lees verder
Archief

www.bladel.nl

Volg dementievriendelijke gemeente Bladel op Facebook Volg de dementievriendelijke gemeente Bladel op Twitter. Volg de dementievriendelijke gemeente Bladel op Pinterest.