10 november was de dag van de mantelzorger. Op en rond die dag organiseerde WelCordaad, in samenwerking met de gemeente Bladel, een aantal activiteiten waarbij mantelzorgers elkaar konden ontmoeten. Zo’n 60 mantelzorgers kwamen die week, in kleinere groepen, bij elkaar om te genieten van een heerlijke lunch, verzorgd door leerlingen van Pius X, of ze gingen naar het theater met Sem van de Borne.
Tijdens deze activiteiten is aan alle aanwezige mantelzorgers het mantelzorgcompliment uitgereikt door wethouder Davy Jansen.
Degenen die niet aanwezig waren, hebben dit compliment thuis gestuurd gekregen. De gemeente wil daarmee haar waardering en dankbaarheid uitspreken aan iedereen die zich inzet om voor zijn of haar naaste(n) te zorgen.

Voor het versturen van het mantelzorgcompliment is gebruik gemaakt van het adressenbestand van WelCordaad. Staat u nog niet ingeschreven bij WelCordaad, maar bent u wel mantelzorger van een inwoner van de gemeente Bladel, dan kunt u contact opnemen met Info Zorg & Welzijn via Infozorgenwelzijn@welzijndekempen.nl of tel. 0497 - 72 16 21.