Hoe ervaart u de pandemie?

De coronacrisis heeft een grote invloed op de maatschappij. Het is belangrijk dat informatie over de gevolgen van de pandemie in onze gemeente, bewaard blijft.

Daarom is de gemeente Bladel op zoek naar uw ervaringen tijdens de crisis. Hoe vindt u dat de pandemie het leven in onze gemeente heeft beïnvloed? Hoe heeft u de rol van de gemeente ervaren het afgelopen jaar? Vond u dat er meer of juist minder contact was tussen de overheid en de inwoners?

Als u hier iets over te vertellen heeft, kunt u uw foto’s, verhalen of ervaringen doorsturen naar info@bladel.nl. Dit mag gaan over alle beleidsterreinen, bijvoorbeeld de horeca, het bedrijfsleven of het verenigingsleven. De gemeente Bladel bundelt alle informatie en zorgt ervoor dat deze bewaard blijft in het archief voor volgende generaties.

Archief-hotspots

Het verzamelen en bijhouden van informatie over de lokale gevolgen van de coronacrisis is onderdeel van een procedure waarbij de gemeente bepaalde ‘archief-hotspots’ benoemt. Dit zijn bijzondere gebeurtenissen die, vanwege de grote maatschappelijke beroering die zij veroorzaken, grote invloed uitoefenen op het beleid en de activiteiten van de gemeente. De coronapandemie is de eerste ‘hotspot’ van de gemeente Bladel. In de loop van dit jaar wordt de eerste hotspotlijst van de gemeente gepubliceerd op de website. Vanaf dan wordt de hotspotlijst ieder jaar bijgewerkt met eventuele nieuwe ‘hotspots’ van dat jaar. Inwoners kunnen eventuele overige suggesties voor de hotspotlijst mailen naar info@bladel.nl.