Pagina opties

Groter
A A
RSS

Zorgt u voor een ander? (15-10-2018)

Zorgen voor naasten die ziek zijn of een beperking hebben wordt vaak gezien als vanzelfsprekend. Maar het bieden van deze mantelzorg is niet alleen een mooie maar ook een zware taak. Mensen doen het uit liefde voor elkaar, maar mantelzorg is vaak langdurig en/of intensief.

Mantelzorgwaardering

De gemeente Bladel wil daarom alle mantelzorgers hartelijk bedanken voor hun waardevolle zorg. Zorgt u voor een ander? Dan biedt de gemeente Bladel u graag een speciale mantelzorgwaardering aan. De waardering bestaat uit een cadeaukaart ter waarde van € 25,- die bij alle aangesloten ondernemers van Bladel Centrum en MKB Hapert (zie www.bladelcentrum.nl/ & www.mkbhapert.nl/) naar eigen wens besteed kan worden. Bijvoorbeeld voor een lekker hapje en/of drankje, een mooi cadeau, een beautybehandeling of een bloemetje.

De mantelzorgwaardering komt tot stand door gemeente Bladel, in samenwerking met Wel, welzijn de Kempen (voorheen GOW Welzijnswerk), Bladel Centrum en MKB Hapert.

Voor wie?

De mantelzorgwaardering is bedoeld voor mantelzorgers die zorgen voor een inwoner van Bladel. Woont u in Bladel, maar zorgt u voor een inwoner van een andere gemeente? Dan biedt de betreffende gemeente mogelijk ook een mantelzorgwaardering aan. U kunt zich voor meer informatie wenden tot de gemeente waar degene voor wie u zorgt woont.

Aanmelden

Kijk op  www.bladel.nl/mantelzorgwaardering en vul het digitale aanmeldformulier in. Als u geen toegang heeft tot het internet of u het aanmeldformulier liever per post wil ontvangen en retourneren kunt u contact opnemen met mevrouw A, Bax via het algemene telefoonnummer van gemeente Bladel 0497 - 36 16 36. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 december 2018.