Pagina opties

Groter
RSS

Zend uw mooiste foto van de gemeente Bladel in! (20-05-2020)

In januari 2021 verschijnt de gemeentegids voor 2021, die het bedrijf Akse Media uitgeeft in samenwerking met de gemeente Bladel. Ook dit jaar willen we de gids samen met u maken. Daarom wordt er wederom een fotowedstrijd georganiseerd, waarbij u uw mooiste foto’s die in de gemeente Bladel zijn gemaakt kunt opsturen.

Van alle ingezonden foto’s maken we een selectie die we in de gids zullen plaatsen.

U kunt uw foto’s tot en met vrijdag 30 augustus sturen naar voorlichting@bladel.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens. De winnende foto krijgt een beloning en zijn of haar foto wordt op de voorpagina van de gids geplaatst.

Om het voor iedereen helder en leuk te houden, hebben we een aantal spelregels:

  • We ontvangen graag foto’s die in de gemeente Bladel zijn gemaakt en volgens u de gemeente in beeld brengen. Geef in de mail en/of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  • De foto’s moeten aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb. 
  • Door deelname aan de fotowedstrijd geeft de maker de gemeente Bladel het recht om de aangeleverde foto’s vrij te gebruiken in andere interne en externe communicatie-uitingen.
  • Indien er personen herkenbaar op de foto staan, garandeert de maker dat de geportretteerde perso(o)n(en) toestemming voor de foto en deelneming van de actie hebben gegeven.
  • De inzender vrijwaart gemeente Bladel van aanspraken tot schadevergoeding, dan wel redelijke (gebruik)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht.

De winnende foto wordt september 2020 bekend gemaakt. Hij of zij krijgt hier persoonlijk bericht over.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met team communicatie via voorlichting@bladel.nl of via telefoonnummer 0497 - 36 16 36.

Linksboven de winnende foto van de fotowedstrijd van vorig jaar. Fotograaf: Rieky Hendriks-Hermans