Pagina opties

Groter
A A
RSS

Wilt u meewerken aan een filmpje over de gemeente Bladel? (10-10-2018)

Foto: Heemkunde Kring Pladella Villa

Hoe was het leven vroeger in de gemeente Bladel vergeleken met nu? De afgelopen jaren zijn er erg veel dingen veranderd in de samenleving, ook binnen de gemeente. Het leven in de gemeente Bladel zag er vroeger heel anders uit dan nu.

Wat nu vanzelfsprekend is, was vroeger misschien wel ondenkbaar. Tegelijkertijd zijn sommige dingen misschien wel verrassend hetzelfde gebleven.

In samenwerking met Pius X-TV willen we op een leuke manier deze verschillen en overeenkomsten in beeld brengen, door een kort filmpje te maken. Daarin laten we een aantal jongeren en ouderen kort aan het woord over verschillende onderwerpen (bijvoorbeeld: sport, vrije tijdsbesteding, uitgaan en sociaal leven, liefde en relaties, economie en geld, vervoer, vakanties/reizen, winkelen, werk en sociale druk, idolen en emancipatie.). We zoeken nog een aantal enthousiaste jonge mensen (tussen de 16 en 30 jaar) en ouderen (75+) die mee willen werken aan dit filmpje, door kort iets te vertellen over hun leven in de gemeente Bladel.

Heeft u iets leuks te vertellen over één of meerdere van de genoemde onderwerpen? Meld u dan aan via de mail voorlichting@bladel.nl of telefonisch via 0497 - 36 16 26 en geef daarbij aan over welk(e) onderwerp(en) u iets wilt vertellen in een filmpje.

Bron van de foto is Heemkunde Kring Pladella Villa