Pagina opties

Groter
RSS

Week van de Dementie: Concert van orkest LOCOS (28-08-2019)

De week van de Dementie komt er weer aan. Ook dit jaar heeft het Netwerk Dementievriendelijke gemeente Bladel weer diverse activiteiten georganiseerd in het kader van dementie. Eén van de activiteiten is een concert van LOCOS. Het hele programma is op deze pagina te vinden.

LOCOS staat voor Leerlingen Orkest Concordia ONA Sirena. Dit leerlingenorkest is een samenwerkingsverband tussen ONA, Sirena uit Hooge Mierde en Concordia uit Reusel. Sinds 1 oktober 2018 staat LOCOS onder leiding van Rianne Boone.

Op woensdag 18 september verzorgt het orkest een spetterend optreden voor mensen met (beginnende) dementie en hun naasten. Uiteraard zijn anderen ook welkom. Het orkest zal die dag in het auditorium van de Rabobank aan de Markt in Bladel van 19:00 tot 20:00 velen prachtige nummers spelen. Vanaf 18:30 uur bent u van harte welkom in het Auditorium.

U kunt zich aanmelden door vóór 10 september een e-mail te versturen naar dementie@bladel.nl of telefonisch via 0497-36 16 36 en te vragen naar Alexsej Garczynski. Vermeld daarbij met hoeveel personen u komt en of één van de deelnemers gebruik maakt van een hulpmiddel zoals een rolstoel of een rollator.