Pagina opties

Groter
RSS

Waardebonactie energiebesparende producten (13-01-2021)

waardebon 70 euro

Alle woningeigenaren in de gemeente Bladel hebben eind september van de gemeente per brief een waardebon van € 70,- ontvangen. De waardebon kan gebruikt worden om energiebesparende producten aan te schaffen bij bouwmarkten, webwinkels en lokale (doe-het-zelf)winkels.

In totaal is er nog € 106.432,95 budget beschikbaar. Als het budget op is, stopt deze actie. Ga naar www.winstuitjewoning.nl/bladel en controleer daar de beschikbaarheid van het budget. Op deze site is ook de lijst met producten te vinden waarvoor de waardebon kan worden ingezet en aan welke eisen deze moeten voldoen.

Zo gelden bijvoorbeeld voor ledlampen, het meest gekochte product, de volgende eisen:

  • maximaal 6 ledlampen per waardebon;
  • minimaal energielabel A++;
  • regulier model.

Er dient voor minimaal € 35,- aan energiebesparende producten te worden aangeschaft om voor vergoeding in aanmerking te komen en de bon dient in één keer te worden besteed. 

U kunt de waardebon ook direct verzilveren via www.winstuitjewoning.nl/bladel. U heeft de keuze uit een handige energiebespaarbox of uit losse energiebesparende producten. U plaatst de bespaarbox of de producten in uw winkelmandje en rekent af met de waardebon. De energiebesparende producten krijgt u gratis thuis gestuurd.

Wacht niet te lang met aanschaffen en verzilver de waardebon! Op = op!

Hebt u een koopwoning, maar hebt u de waardebon niet ontvangen of bent u hem kwijt?

U kunt zelf op een makkelijke manier de waardeboncode opvragen door een formulier in te vullen op de website van Winst Uit Je Woning. U vindt het formulier op de volgende pagina: www.winstuitjewoning.nl/bladel

Na het invullen van het formulier zal Winst Uit Je Woning de gegevens controleren en ontvangt u via de mail een waardeboncode. Als u geen toegang hebt tot internet kunt u bellen met de helpdesk van Winst uit je Woning op het telefoonnummer 023 - 583 6936. Dan helpen zij u verder.