Pagina opties

Groter
RSS

Volwassenen met NAH en Familie (17-07-2019)

Informele bijeenkomst volwassen met NAH (niet aangeboren hersenaandoening) en hun partners/familieleden

Helaas komt het vaak voor: Niet Aangeboren Hersenletsel. Door een ongeluk, een hersenbloeding, ziekte, etc. staat uw leven op z’n kop. Wat eerder vanzelfsprekend voor u was, kost nu bergen energie.

U concentreren op een boek, een klusje in huis doen, uw werk, alles kost veel meer moeite. Voor de omgeving is dit soms moeilijk te begrijpen. Zeker als u hersteld bent en er ogenschijnlijk niets meer aan de hand is.
Dan zijn er nog de partners en familieleden. Van het ene op het andere moment moeten zij hun leven aanpassen. Voor hen staat het leven ook op z’n kop.

Zelfhulpgroepen

In oktober starten er twee zelfhulpgroepen. Een groep voor volwassenen met NAH én een groep voor hun partners en familieleden. Het is de bedoeling dat de bijeenkomsten van deze groepen tegelijkertijd plaatsvinden. Het doel is het ontmoeten van gelijkgestemden/lotgenoten en het delen van ervaringen, adviezen en tips.

Informele bijeenkomst

Voor belangstellenden uit de Kempen, wordt in september een informele avond georganiseerd. Tijdens deze avond kun je kennismaken met anderen die ook graag gelijkgestemden ontmoeten en met de initiatiefnemers van deze groep: Saskia Schoonheijm en Marcel Martens. Vanuit Wél!zijn de Kempen is de coördinator zelfhulpgroepen aanwezig.

Datum: woensdag 11 september 2019
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: De Rietstek, Hennepstraat 6a te Riethoven.

Aanmelden

Het is voor de organisatie fijn als u zich aanmeldt, zodat zij weten hoeveel mensen zij ongeveer kunnen verwachten. Aanmelden kan bij Wél!zijn de Kempen via zelfhulp@welzijn.nl of op telefoonnummer 0497-514746.