Pagina opties

Groter
A A
RSS

Vertrouwenspersoon biedt veehouders hulp bij keuzes (27-11-2018)

Er komt de laatste jaren veel op veehouders af. Nieuwe regelgeving en maatschappelijke druk maken dat er veel keuzes te maken zijn. De gemeente biedt veehouders de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een vertrouwenspersoon. Deze kan helpen bij het maken van de keuzes waar ondernemers in de veehouderij voor staan.

Hij biedt een luisterend oor en kan de inbreng bovendien (als dit gewenst wordt) meenemen naar de gemeente of andere instanties. De gesprekken vinden plaats op het initiatief van de veehouder en zijn vrijwillig en geheel vertrouwelijk. De vertrouwenspersoon is Hans van den Biggelaar. Een deskundige op het gebied van business development, ruimtelijke ordening en met veel ervaring op het gebied van coaching- en advisering.

Alle veehouders en voormalig veehouders* in de gemeente Bladel kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om in gesprek te gaan. Bent u veehouder (of bent u dat geweest), dan kunt u Hans van den Biggelaar bereiken via telefoonnummer 06 - 12 97 07 57 of per e-mail naar hans@beeckk.com.

Heeft u hierover vragen aan de gemeente? Dan kunt u contact opnemen met Claudia Rieswijk via 0497 - 36 16 36 of via  info@bladel.nl.

* Actief geweest als veehouder in de afgelopen tien jaar.