Pagina opties

Groter
A A
RSS

Vacature: Medewerker Facility Management (09-01-2019)

Bladel is een aantrekkelijke gemeente die bestaat uit vijf dorpen met samen ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. De gemeente Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren.

Vanuit de gemeente worden steeds meer zaken samen met inwoners en ondernemers opgepakt. Ambtenaren en bestuur zijn zo direct betrokken bij de samenleving. We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en er zijn korte lijnen met het bestuur. We vinden het belangrijk dat ieder gewaardeerd wordt om zijn of haar vakkennis en we stimuleren het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Je kunt hier zijn wie je bent.

Eens in de twee jaar doen we een medewerkers onderzoek. Uit het laatste onderzoek (najaar 2017) kwam naar voren dat medewerkers heel tevreden zijn met hun werk bij onze gemeente. Daar zijn we trots op. Meer weten over dit onderzoek en onze organisatie? Bekijk deze infographic.

Binnen de afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar

Medewerker Facility Management

36 uur per week

Waar ga je werken?

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering wordt aangestuurd door afdelingshoofd Miranda van Camp. De afdeling bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Er is een goede mix van mensen uit alle leeftijdscategorieën.

Het team IPB heeft als belangrijkste aandachtgebieden informatieveiligheid, privacy, gegevensmanagement en informatiebeleid. Ook wordt binnen het team het applicatiebeheer uitgevoerd van het documentmanagement systeem (DMS) en het sjablonensysteem. Het team zorgt ook voor het registreren van de ingekomen post, het beheer van het digitale en papieren archief, de bodewerkzaamheden en alle facilitaire zaken zoals schoonmaak, koffievoorziening en het beheer van het gemeentehuis.

Wat ga je doen?

Facilitaire zaken is erop gericht het werken en verblijven van mensen in het gemeentehuis zo goed mogelijk te laten verlopen. Denk daarbij aan het regelen en coördineren van gebouwbeheer, bewaking & beveiliging, catering, schoonmaakonderhoud, huisvesting, inkoop, logistiek, wagenparkbeheer. Dit zijn eigenlijk allemaal zaken waarvan je niet veel merkt als het goed loopt. Je merkt het pas als het mis gaat! Je coördineert dan wel stuurt facilitaire en/of logistieke werkzaamheden aan. Je zorgt voor een goede uitvoering van uitbestede facilitaire contracten en bent voor de facilitaire frontoffice het 2e-lijns aanspreekpunt voor alles wat met deze diensten te maken heeft. Je beheert en bewaakt facilitaire processen en daar waar nodig onderneem je in samenwerking met collega’s actie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van de facilitaire richtlijnen en procedures. Je treedt als adviseur op bij facilitaire projecten en bij projecten van andere afdelingen die raakvlakken hebben met facilitair management. Je voorziet de organisatie van informatie over de facilitaire dienstverlening en zoekt naar mogelijkheden om te besparen, de kwaliteit te verbeteren en bij te dragen aan de duurzaamheidsambities van de gemeente. Tevens heb je een aantal specifieke taken op het gebied van ICT gericht op het faciliteren van gebruikers.

Wie zoeken we?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over de opleiding Hbo Facility management met 0 – 3 jaar werkervaring. Je staat stevig in je schoenen, kan goed plannen en organiseren, en je neemt graag initiatief. Je brengt structuur aan en behoudt te allen tijde het overzicht. Zelfstandig werken vind je uitdagend en dienstverlening heb je hoog in het vaandel staan! Je bent nauwkeurig en flexibel en kan gemakkelijk contacten leggen. Daarnaast beschik je over coördinerende vaardigheden en heb je affiniteit met ICT.

Wat bieden we?

Wij bieden je een veelzijdige functie in een moderne en vooruitstrevende gemeente waar plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden we een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid je werktijden variabel in te delen. Deze functie is indicatief gewaardeerd in schaal 8 CAR/UWO, maximaal € 3.376,00 bruto per maand. Wanneer niet wordt voldaan aan alle functie-eisen, vindt inschaling plaats in aanloopschaal 7. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling van één jaar die, afhankelijk van je functioneren en inzet, wordt verlengd met één jaar of wordt omgezet in een vaste aanstelling.

Enthousiast?

Wil jij bijdragen aan het creëren van de beste leefomgeving? Je sollicitatie met brief en CV dien je vóór woensdag, 23 januari 2019 via het reactieformulier op deze website, aan te bieden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel. Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Miranda Van Camp, afdelingshoofd Dienstverlening & Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 0497 - 36 16 36. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O De Kempen via 0497 - 65 06 40.