Pagina opties

Groter
A A
RSS

Vacature: Junior Projectmedewerker voor controles bouwtekeningen (14-11-2018)

Bladel is een aantrekkelijke gemeente die bestaat uit vijf dorpen met samen ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. De gemeente Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren.

Bladel is een aantrekkelijke gemeente die bestaat uit vijf dorpen met samen ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. De gemeente Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren.

Vanuit de gemeente worden steeds meer zaken samen met inwoners en ondernemers opgepakt. Ambtenaren en bestuur zijn zo direct betrokken bij de samenleving. We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en er zijn korte lijnen met het bestuur. We vinden het belangrijk dat ieder gewaardeerd wordt om zijn of haar vakkennis en we stimuleren het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Je kunt hier zijn wie je bent.

Eens in de twee jaar doen we een medewerkers onderzoek. Uit het laatste onderzoek (najaar 2017) kwam naar voren dat medewerkers heel tevreden zijn met hun werk bij onze gemeente. Daar zijn we trots op. Meer weten over dit onderzoek en onze organisatie? Bekijk dan onze infographic.

Voor het project omzetten inhoud naar gebruiksoppervlakte zoeken wij een

Junior Projectmedewerker voor controles bouwtekeningen

9 maanden, 32-36 uur per week

Wat doen we in het project?

Voor diverse doeleinden is de grootte van woningen van belang. Zo gebruiken makelaars de gebruiksoppervlakte van woningen voor de aanbieding op de markt. De gemeente registreert de gebruiksoppervlakte van woningen in de Basisregistraties Adressen en Gebouwen. Vanaf 2022 wordt de gebruiksoppervlakte ook gebruikt voor het bepalen van de WOZ-waarde van woningen.

Op dit moment wordt voor bepaling van de WOZ-waarde gebruik gemaakt van de woninginhoud. Wij zijn op zoek naar een projectmedewerker die vanaf november 2018  het team belastingen gaat helpen bij de omzetting van inhoud naar gebruiksoppervlakte  conform de NEN 2580 (Meetinstructie 2018). De omzetting van inhoud naar oppervlakte gebeurt gedeeltelijk geautomatiseerd. Omdat niet alles geautomatiseerd kan worden omgezet moet de gebruiksoppervlakte van een aantal objecten handmatig worden berekend. Deze objecten worden opgenomen in zogenaamde ‘uitvallijsten’.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken van deze uitvallijsten. Je bepaalt de gebruiksoppervlakte aan de hand van de beschikbare bouwtekeningen, gegevens uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen en andere bronnen zoals Geo-Obliek foto’s en luchtfoto’s.  Je verwerkt de gegevens daarna in de administratie. Deze werkzaamheden doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met en onder begeleiding van je 3 collega’s op de afdeling.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding met een bouwkundige achtergrond
  • Je hebt kennis van de meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen conform NEN-2580
  • Je hebt ervaring met het lezen van bouwtekeningen
  • Je hebt bij voorkeur enige kennis van de wet WOZ en de wet BAG
  • Je bent nauwkeurig en hebt affiniteit met automatisering
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Bladel

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden wij een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket. Voor deze tijdelijke functie wordt een salaris geboden in salarisschaal 5 CAR/UWO.

Enthousiast?

Stuur dan vóór woensdag 28 november 2018 je CV voorzien van je motivatie via het reactieformulier op de website van de Kempengemeenten, aan te bieden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Miranda Van Camp, afdelingshoofd Dienstverlening en Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 0497 - 36 16 19.