Pagina opties

Groter
A A
RSS

Vacature: Jeugdcoach gemeenten Bladel en Reusel-De Mierden (06-09-2018)

Voor de gemeente Bladel en Reusel-De Mierden zijn we op zoek naar een “Jeugdcoach”. Heb jij goede netwerk en coaching skills? Ben je bekend met het maatschappelijke veld waar de jeugd (tot 27 jaar!) zich in beweegt? En weet je sociale media handig in te zetten om de dingen te regelen en de jeugd te bereiken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jeugdcoach gemeenten Bladel en Reusel-De Mierden

25 uur per week

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor twee gemeenten: Bladel en Reusel-De Mierden. De gemeente Bladel is de formele werkgever en daar is de functie van jeugdcoach ondergebracht bij de afdeling Ontwikkeling. Je werkgebied strekt zich dus uit over deze twee gemeenten en naast je samenwerking met de gemeentelijke diensten ben je vooral buiten het gemeentehuis te vinden.

Wat ga je doen?

Als jeugdcoach ben je bezig met het bevorderen van de maatschappelijke participatie van jongeren. Je bezoekt jeugdgroepen en hangplekken, legt contacten met jongeren en sluit aan bij hun belevingswereld. Je werkt aan de talentontwikkeling van jongeren en bent een vraagbaak voor de jeugd. Risico’s signaleer je vroegtijdig en waar nodig zet je preventieve activiteiten of begeleiding in. Je pakt signalen en meldingen op en gaat overlast en criminaliteit door jongeren tegen. Vanuit de functie onderhoud je contacten met gemeentelijke handhavers, politie, buurtpreventie en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Als jeugdcoach werk je op wisselende tijden. Dit houdt in dat je ook ‘s avonds en incidenteel in de weekenden werkt.

Wie zoeken we?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je kunt goed netwerken en coachen. Je hebt zicht op wat zich afspeelt in de samenleving en affiniteit met de doelgroep en met sociale- en maatschappelijke vraagstukken. Je bent vaardig in het gebruik van sociale media en via deze media ben je zichtbaar en bereikbaar voor de jongeren. Je bent in staat om zelfstandig te werken en te organiseren en je durft te handelen.

Wat bieden we?

Wij bieden je een veelzijdige functie in moderne en vooruitstrevende gemeenten en er is plaats voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden we een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid je werktijden variabel in te delen. Deze functie is geplaatst in schaal 8 CAR/UWO, profiel dienstverlener B. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling van één jaar die, afhankelijk van je functioneren en inzet, wordt verlengd met één jaar of wordt omgezet in een vaste aanstelling.

Enthousiast?

Stuur dan vóór donderdag, 20 september 2018 je CV voorzien van jouw motivatie via het reactieformulier op de website van de Kempengemeenten, naar het college van Burgemeester en Wethouders van Bladel. Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Fiona Kremers, beleidsmedewerker Welzijn, via telefoonnummer 0497-36 16 36. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O De Kempen via 0497-65 06 40.