Pagina opties

Groter
RSS

Vacature: Bode (06-11-2019)

Steek jij graag je handen uit de mouwen?
Help jij graag anderen?
Ben jij flexibel?

Dan zoekt de gemeente Bladel jou!

Wegens het vertrek van onze collega is er plaats voor een:

Bode

36 uur per week (32 uur is bespreekbaar)

Kruip in de huid van…

Als bode ben je erop gericht het werken en verblijven van mensen in het gemeentehuis zo goed mogelijk te laten verlopen. Denk daarbij aan de inrichting van de kantoorruimten, de klimaatbeheersing en het gebruiksklaar maken van de vergaderruimten, zoals het verzorgen van de catering en het klaarzetten/installeren van audiovisuele- en ICT-apparatuur. Je faciliteert en assisteert bij bijeenkomsten zoals huwelijken, recepties en raads -en commissievergaderingen. Ook ben jij verantwoordelijk voor de inkoop, het beheer en de uitgifte van kantoor- en cateringartikelen. Je signaleert gebreken en registreert meldingen, doet de uitvoering van kleine onderhouds-, reparatie- en schoonmaakwerkzaamheden en je begeleidt leveranciers voor geplande onderhoudswerkzaamheden. Dit zijn eigenlijk allemaal zaken waarvan men niet veel merkt als het goed loopt. Men merkt het vaak pas als het mis gaat! Naast genoemde werkzaamheden ben jij verantwoordelijk voor het frankeren en registreren van uitgaande post, verzorg je licht administratieve werkzaamheden en neem je overige voorkomende taken voor je rekening.

Een medewerker aan het woord:

‘’Werken als bode binnen de gemeente Bladel vind ik leuk omdat er veel variatie is in de werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde! Je komt in de ochtend en gaat meteen aan de slag met het ophalen van de post. Vervolgens controleer je of er catering moet klaar staan en ga je beginnen aan de rest van de werkzaamheden. Tussendoor kan het zijn dat je collega’s je bellen omdat er bijvoorbeeld een toner in de printer vervangen moet worden.
Ik krijg het meeste energie van de veelzijdigheid van mijn functie en door de waardering die voor mijn werk gegeven wordt door de collega’s.’’

Aan de slag bij…

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Je gaat werken in het team IPB. IPB heeft als belangrijkste aandachtgebieden informatieveiligheid, privacy, gegevensmanagement en informatiebeleid. Het team zorgt voor het registreren van de ingekomen post, het beheer van het digitale en papieren archief, de bodewerkzaamheden en alle facilitaire zaken zoals schoonmaak, koffievoorziening en het beheer van het gemeentehuis. De bodewerkzaamheden zijn verdeeld tussen twee bodes.

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met genoemde werkzaamheden;
 • Technisch inzicht;
 • Flexibel inzetbaar (ook in de avonduren en in het weekend);
 • Bij voorkeur woonachtig in gemeente Bladel;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Klant- en servicegericht;
 • In staat om zelfstandig te werken en te organiseren;
 • Representatief;
 • Goede mondelinge communicatieve vaardigheden;
 • Een aanpakker.

Onze waardering voor jou…

In ruil voor jouw kwaliteiten bieden wij een veelzijdige functie in een vooruitstrevende gemeente waar je o.a.:

 • Eindeloos kunt leren en ontwikkelen via het online leerprogramma Good Habitz;
 • Een opleiding kunt volgen die bij je past;
 • Stoom af kunt blazen tijdens een potje airhockey;
 • Een cadeautje van netto € 492,- per jaar krijgt, waarmee je kunt doen wat je wilt.

Je ontvangt een salaris van maximaal € 2.684,- bruto per maand (schaal 5 CAR-UWO) gebaseerd op een werkweek van 36 uur. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen, dan start je in aanloopschaal 4. Naast je salaris is er een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Dit budget kun je besteden zoals je wilt; bijvoorbeeld door extra vakantiedagen te kopen of door een uitkering in geld te kiezen.
Je start met een tijdelijke aanstelling van één jaar. Afhankelijk van je inzet en doorgemaakte ontwikkeling wordt beoordeeld of dit vervolgens wordt omgezet naar een vaste aanstelling.

Over de organisatie…

We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en korte lijnen met het bestuur. Het ontwikkelen van nieuwe initiatieven wordt gestimuleerd. Je kunt hier zijn wie je bent. Meer weten over onze organisatie? Bekijk bijgevoegde infographic.

Solliciteren...

Enthousiast? Solliciteer dan vóór 12 november 2019 via https://vacatures.werkeninzuidoostbrabant.nl/vacature/7557/bode.  Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Miranda Van Camp via tel. 0497 - 36 16 19. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O De Kempen via 0497 - 65 06 40.

P&O de Kempen is het samenwerkingsverband van de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-de Mierden op het gebied van personeel en organisatie.

Competenties

 • Flexibiliteit  
 • Zelfstandigheid  
 • Klantgerichtheid  
 • Mondelinge communicatie  
 • Plannen en organiseren