Pagina opties

Groter
RSS

Stoppen met roken met Stoptober (09-09-2020)

Logo Stoptober

Op 1 oktober start de landelijke campagne Stoptober weer. Dat is samen 28 dagen niet roken in oktober.

In het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC) is uitgebreid onderzoek gedaan en het werkt! Maar liefst 70% van de Stoptober deelnemers houdt het de hele maand oktober vol en 52% van de deelnemers is na 3 maanden nog steeds gestopt met roken!

De Stoptober App

De gratis Stoptober app is uw dagelijkse steun en toeverlaat. In de app kunt u precies bijhouden hoelang u al gestopt bent, wat u dat heeft opgeleverd aan geld en wat uw gezondheidswinst is. De app geeft elke dag steun en tips. De dagelijkse berichten helpen u om het beter vol te houden en als u merkt dat uw conditie vooruit gaat en u meer lucht krijgt dan is het natuurlijk een hele goede motivatie om het vol te houden.

Ook dit jaar heeft de app weer een community functie. Hiermee kunt u bijvoorbeeld steun krijgen van uw sportteam, uw straat of van uw collega's. De app biedt u ook afleiding op momenten dat u het even nodig heeft, denk aan filmpjes en puzzels.

U kunt zich vanaf 3 september inschrijven op www.stoptober.nl. Hier kunt u ook lezen waarom Stoptober werkt. Gaat u de uitdaging aan?