Pagina opties

Groter
RSS

Sportcafé Bladel (11-09-2019)

In navolging van de eerdere edities zal op vrijdag 20 september een Sportcafé Bladel verzorgd worden. De locatie is wederom het Sportcafé in de sporthal X-Sport te Bladel. Het Sportcafé Bladel is een initiatief van de gemeente Bladel in samenwerking met de sportcoördinatoren Freek Bijnen en Ruben Keulers.

Het doel van deze avond is om op een informele, ongedwongen en gezellige manier de verenigingen te voorzien van informatie, kansen en mogelijkheden. Daarnaast is het Sportcafé Bladel een mooie gelegenheid voor verenigingen om te horen wat er bij andere verenigingen leeft, wat hun ervaringen en strategieën zijn m.b.t. bepaalde vraagstukken of actualiteit en zaken met elkaar uit te kunnen wisselen.

Programma

19.00 uur  Inloop
19.15 uur  Start Sportcafé Bladel
Algemene opening
Toelichting op de workshops en keuze bepalen
19.45 uur  Start workshops
20.45 uur  Uitwisselen van ervaringen
21.00 uur  Evaluatie en slot

Aanmelden

Deelname aan het Sportcafé Bladel is GRATIS. Ook voor de koffie en thee wordt gezorgd. Aangezien de organisatie rekening wil houden met uw komst, wordt gevraagd zich van tevoren aan te melden via supportsport@bladel.nl. Graag in deze mail de naam van je sportvereniging vermelden en het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Aanmelden kan tot dinsdag 17 september.