Pagina opties

Groter
RSS

Sluiting huisartsenpost Bladel (31-12-2019)

Vanaf 6 januari nieuwe locatie in Veldhoven

De drie huisartsenposten in de Kempen (Valkenswaard, Eersel en Bladel) gaan sluiten. Om alle pati├źnten snel en goed te blijven helpen, gaat Stichting Huisarts Organisatie Kempen en Omstreken (SHoKo) vanaf 6 januari werken vanuit een centrale huisartsenpost.

SHoKo heeft hiertoe besloten omdat de werkdruk toeneemt. Er maken steeds meer mensen gebruik van de huisartsenpost en er is een tekort aan huisartsen en medewerkers. Door de spoedzorg anders te organiseren kan SHoKo de kwaliteit en veiligheid blijven waarborgen.

Voor inwoners uit onze gemeente heeft dit gevolgen voor de reistijd naar de huisartsenpost. Deze wordt langer. De wachttijd op de centrale post zal korter worden omdat er een betere bezetting is. Op de hoofdlocatie in Veldhoven kan meer complete zorg geleverd worden dan in de huidige huisartsenposten. Dit komt onder andere door de samenwerking met de Spoedeisende Hulp en de voorzieningen die daar beschikbaar zijn.

Nieuwe locatie huisartsenpost

Tot en met 5 januari kunt u nog terecht bij de huisartsenpost in Bladel voor de avond, nacht en weekend zorg. Vanaf 6 januari kunt u in de avond, nacht of in het weekend terecht bij de centrale huisartsenpost bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Bezoekadres: De Run 4600, 5504 DB Veldhoven. De huisartsenpost is in het Maxima Medisch Centrum naast de Spoedeisende Hulp. Volg de borden SHoKo Huisartsenpost.

Nieuw telefoonnummer

Het nummer van de huisartsenpost verandert vanaf 6 januari. Het nieuwe nummer is 0900-123 2024.
Tip: zet het nieuwe nummer in uw mobiele telefoon, dan heeft u dit nummer altijd bij de hand.

Voor meer informatie kunt u kijken in de brief die u ontvangen heeft van SHoKo of op de website www.shoko.nl. Ook kunt u met vragen terecht bij uw huisarts.