Pagina opties

Groter
RSS

Probeer nu een gratis e-bike voor 1 week! (19-05-2021)

probeer een e-bike 1 week gratis

Een e-bike als alternatief voor de auto of het OV is gezond, snel en goedkoop. Als inwoner van Zuidoost-Brabant krijgt u nu de mogelijkheid om er eentje uit te proberen. Helemaal gratis!

Heeft u nog nooit op een elektrische fiets gereden of twijfelt u al een tijdje over de aanschaf van een e-bike? Nu kunt u een week lang een e-bike of high speed e-bike testen tijdens ritjes naar uw werk, alledaags gebruik of mooie fietstochten door de natuur.

Via diverse fietsenwinkels in Zuidoost-Brabant worden e-bikes beschikbaar gesteld. U leent hier de e-bike van vrijdag t/m donderdag, zodat u er een volle week gebruik van kunt maken. Dus ook in het weekend!

De Sjees E-bike probeeractie is onderdeel van het project Slimmer fietsen van ZO Slim Bereikbaar. ZO Slim Bereikbaar is een samenwerkingsverband van alle gemeenten in de regio Zuidoost-Brabant, de provincie Noord-Brabant en Rijkswaterstaat en start deze campagne om het autogebruik in het woon-werk verkeer in de regio te verminderen en het gebruik van e-bikes te promoten.

Op www.sjees.nl/probeereenebike/zuidoost-brabant vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. De probeeractie loopt tot en met 1 juli 2021.