Pagina opties

Groter
RSS

Presentaties Stedenbouwkundige visie Hapert (11-11-2020)

Fons d'Haens

Dinsdag 10 november 2020 hebben drie bureaus hun stedenbouwkundige visie voor Hapert voor de eerste keer aan alle geïnteresseerden gepresenteerd. Vanwege de coronamaatregelen gebeurde dit digitaal. Via YouTubechat kon men vragen stellen aan de bureaus.

Deze uitzending kunt u terugkijken via deze link. Vragen stellen via de chat functie is helaas niet meer mogelijk bij het terugkijken.

Een aantal van deze vragen is tijdens de live uitzending behandeld. De overige vragen en opmerkingen zijn na de presentatie aan de bureaus toegestuurd. Het is aan de bureaus zelf om te kiezen of en hoe ze de gegeven input verwerken.

De presentaties van de bureaus vindt u op deze pagina.

Hoe nu verder?

De bureaus werken de stedenbouwkundige visie de komende tijd verder uit tot een definitieve versie. De presentaties van deze visies staan gepland op 23 februari 2021. 
Het is vanwege de coronamaatregelen nog niet duidelijk op welke manier de presentaties plaatsvinden. Het laatste nieuws vindt u op deze website en via onze social media kanalen.

Na 23 februari maakt de gemeenteraad een keuze en kiest zij voor één van de drie visies. Deze visie wordt verwerkt in de Omgevingsvisie deel Hapert.