Pagina opties

Groter
RSS

Ook een gratis veldje met biologische bloembollen? (17-03-2021)

bloemenmengsel

Gaat u voor biologische bloembollen in uw gemeente, school of groenproject? Maak dan kans op een gratis begeleidingstraject voor het aanplanten van biologische bloembollen in de provincie Noord-Brabant.

Velt realiseert samen met de provincie Noord-Brabant 15 gratis biobollenveldjes om biodiversiteit en duurzaamheid te bevorderen. Biologische bloembollen zijn het vuurwerk van de lente. Ze zijn prachtig, kleurrijk en geteeld met respect voor het milieu, de mens en de bestuivende insecten.

Bent u geïnteresseerd in een veldje met wel 1300 biologische bloembollen? Heeft u minimaal 150 à 200 m² ruimte beschikbaar in uw gemeente, wijk of op het schoolplein? Met veel licht en vruchtbare grond? En heeft u vrijwilligers die mee kunnen helpen bollen aan te planten en te onderhouden?

Laat het dan weten en schrijf u in voor 30 april 2021. Midden mei krijgt u van Velt te horen of uw veldje geselecteerd is voor het begeleidingstraject. Bent u niet geselecteerd? Niet getreurd, ook dan krijgt u van Velt een mooie korting voor de aanschaf van biologische bloembollen.

Inschrijven en meer informatie: www.velt.nu/nieuws/ook-een-gratis-veldje-met-biologische-bloembollen.