Pagina opties

Groter
RSS

Onderzoek inwonerspanel naar communicatie vanuit gemeente Bladel (25-03-2020)

Het digitaal inwonerspanel van de gemeente Bladel wordt ingezet om inwoners vanaf 16 jaar makkelijk en snel hun mening te laten geven over allerlei onderwerpen. Veel inwoners doen hier al aan mee. In april staat een nieuw onderzoek gepland.

De gemeente Bladel vindt het belangrijk om inwoners op de hoogte te houden van alles wat er speelt in de gemeente. Daarom wordt onderzocht hoe inwoners de communicatie vanuit de gemeente ervaren. Wat kan beter of anders? Van welke kanalen maakt u gebruik en hoe wilt u het liefst op de hoogte gehouden worden? In dit onderzoek kunt u daarover uw mening geven.

Wilt u meedoen aan dit onderzoek en aan toekomstige onderzoeken? Ga dan naar www.inwonerspanelbladel.nl en klik op ‘Aanmelden’. U wordt dan gevraagd om enkele gegevens in te vullen, zodat u de juiste vragenlijsten toegestuurd krijgt. Er wordt zeer zorgvuldig en vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens en deze worden anoniem verwerkt.

De gemeente werkt samen met Research 2Evolve, een gespecialiseerd onderzoeksbureau. Deze onafhankelijke partij beheert het inwonerspanel en voert de onderzoeken uit namens de gemeente. Op www.inwonerspanelbladel.nl vindt u meer informatie en kunt u ook uw vragen stellen.