Pagina opties

Groter
RSS

Ondernemerscafé woensdag 6 november (09-10-2019)

Op woensdag 6 november vindt de 21e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel plaats. Alle ondernemers uit de gemeente Bladel zijn van harte welkom in gemeenschapshuis Den Tref in Hapert. Frits van Hout, lid raad van bestuur van ASML, neemt u mee.

ASML is langzamerhand één van de grootste werkgevers in onze regio. Veel ondernemers uit onze regio werken samen met ASML wat aanzet tot innovatie en werkgelegenheid. Al deze partners hebben bijgedragen aan de groei en succes van ASML. Hoe kijkt ASML tegen de regio aan, de samenwerking met de Kempische bedrijven en wat verwachten ze (nog meer) van de samenwerking? Daarnaast weten steeds meer medewerkers van ASML – ze komen uit alle windstreken – deze groene en economisch welvarende gemeente te vinden om hier te komen wonen en recreëren. Dit brengt vragen rondom integratie van deze internationals met zich mee binnen onze gemeenschappen. Hoe kijkt ASML hier tegen aan en hoe stimuleert ze de integratie van hun medewerkers?  

De gemeente Bladel is verheugd dat Frits van Hout – hij is vanaf het begin af aan bij de ontwikkeling en groei van ASML betrokken geweest – op de uitnodiging is ingegaan om iedereen te vertellen hoe ASML erin is geslaagd en blijft slagen om zo’n sterke positie wereldwijd in te kunnen nemen. Frits van Hout is Executive Vice President and Chief Strategy Officer van ASML, de strateeg binnen de raad van bestuur van ASML. Tevens is hij bestuurslid van Stichting Brainport.

Aanmelden is mogelijk via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van voor- en achternaam, bedrijfsnaam, aantal personen (per bedrijf maximaal 2 personen) en de ondernemersvereniging waar u lid van bent. Ook kunt u zich aanmelden via de site van de gemeente Bladel www.bladel.nl/ondernemerscafe. Opgegeven personen dienen gerelateerd te zijn aan het bedrijf. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 1 november a.s.