Pagina opties

Groter
A A
RSS

Netersel viert haar 800 jarig bestaan! (12-06-2019)

Eén ding is zeker; Netersel bestaat ten minste 800 jaar en dat wordt het hele jaar gevierd met vele activiteiten in het dorp. In het feestweekend van 21, 22 en 23 juni staat er een bomvol en gevarieerd programma op de planning.

Dit jubileum moet met iedereen gevierd worden en daarom zijn niet alleen de inwoners van Netersel, maar iedereen die zich verbonden voelt met Netersel van harte welkom! 

De officiële opening start op vrijdag 21 juni 2019 om 19.00 uur bij De Poel in Netersel. Op zaterdag 22 juni staan er allerlei verschillende activiteiten gepland, van een zeepkistenrace tot een buitenbeurs met workshops van lokale ondernemers en het analyseren van verborgen schatten. In de avond wordt een blijvende herinnering aan het jubileum van C.V. de Buntstèkers onthuld en daarna wordt er een groot feest gebouwd. 

Op zondag 23 juni staat de Koai Dampen Rit en het Koai Dampen Kienen op het programma. Twee activiteiten om bij te komen van de feestavond, op de manier die het best bij uw favoriete zondagochtend past. Sportief en actief op de fiets of lekker ontspannend een bingo spelen op de brink. Daarna wordt gezamenlijk gegeten van eigen en elkaars meegebrachte lunch. Het programma wordt afgesloten met een optreden van PUUR Poporkest. 

U kunt aan alle activiteiten deelnemen, voor de zeepkistenrace en de jubileum-escaperoom is aanmelden verplicht. Bij alle andere activiteiten kunt u gewoon aan sluiten. Bent u benieuwd naar meer informatie of wilt u zich aanmelden? Ga dan naar www.depoel-netersel.nl/800.