Pagina opties

Groter
A A
RSS

Nacht van de nacht (03-10-2018)

Tijdens de Nacht van de Nacht organiseert de gemeente weer samen met Staatsbosbeheer een avondwandeling. Deze zal gehouden worden op zaterdag 27 oktober en start om 19.00 uur op de parkeerplaats van de Pals in Hapert.

Dit evenement wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor lichtvervuiling. Tijdens de avondwandeling ervaart u hoe mooi een donkere nacht kan zijn. Er zullen een aantal acts voor u klaar staan die u over regionale volksverhalen en nachtdieren vertellen.

De wandeling duurt ongeveer twee uur. Na afloop is er soep en warme chocolademelk. De tocht is geschikt voor kinderen (deelname onder 13 jaar onder begeleiding van een volwassene). De route is echter niet geschikt voor rollende hulpmiddelen (kinderwagens, rollators etc.). Deelname is gratis.                           

Aanmelden

Aanmelden voor de wandeling kan door vóór 24 oktober te bellen naar 0497 - 36 16 36 of te mailen naar kcc@bladel.nl. Vermeld daarbij uw telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt deelnemen. Mocht de wandeling niet doorgaan (bijvoorbeeld vanwege slechte weersomstandigheden) dan wordt u daar tijdig over geïnformeerd.

Foto: Ernest Kox, winnaar Nacht van de nacht 2016